fbpx

Poďakovanie vedeniu hotela Borovica

Vážená pani riaditeľka!

     Týmto sa chceme poďakovať, my žiaci 5. B triedy, Piaristickej spojenej školy Františka Hanáka v Prievidzi, za dar,  ktorý sme od Vás dostali ako odmenu za víťazstvo v súťaži Detský čin roka 2015. Bol to pre nás nezabudnuteľný zážitok. Či už to bol Váš očarujúci hotel s úžasným zariadením, jedlá,  o ktorých sa mnohým z nás ani nesnívalo, milý a tolerantný personál , sauny, bazén, herňa… Je toho mnoho na čo nezabudneme. Prostredie ,v ktorom sa nachádza hotel Borovica, bol pre Jakuba výborným miestom, z ktorého mohol s nami robiť výlety okolo Štrbského plesa a tak s nami plnohodnotne a rovnocenne stráviť čas v horách.

Za čo sa Vám však chceme najviac poďakovať, je Vaša ochota , s ktorou ste vstúpili do nášho problému, ako dostať Jakuba na Popradské pleso.  Vybavili ste nám jeho prevoz, čo nebolo až také jednoduché. Na tento zážitok nezabudne predovšetkým on.  Jakubova izba s bezbariérovým vybavením tiež vypovedá o tom , že ľudia s hendikepom Vám nie sú ľahostajní.

     Želáme Vám, aby ste vždy mali v hoteli veľa hostí, aby sa Vám darilo vo Vašej práci a  aby ste mohli takýmto nezištným spôsobom darovať radosť ešte mnohým deťom.

[nggallery id=340]

     S úctou a vďakou

Žiaci 5. B triedy PSŠ F. Hanáka

pani učiteľky Jamrišková, Píšová

a Jakubova maminka