fbpx

Výborné úspechy vo florbale

December je už tradične termínom pre okresné majstrovstvá vo florbale chlapcov a dievčat SŠ. Turnaj dievčat zorganizovala SOŠ T. Vansovej a naše dievčatá, po víťazstve 4:1 nad domácim družstvom, 5:2 nad SOŠ Nováky a prehrou 2:4  s GVBN obsadili celkovo pekné  2. miesto.

Mimoriadne napínavý bol turnaj chlapcov, kde naše družstvo postupne zdolalo Obchodnú akadémiu 5:1, GVBN 4:2 a Kalinu 4:1. Po skupinovej fáze sme opäť narazili na oveľa silnejšiu Kalinu, ktorú sme zdolali až v závere 5:4 a prehrali sme s domácou SOŠ T.Vansovej 3:4.Nakoľko Vansová prehrala s Kalinou,všetko sa zdramatizovalo a my sme na konečné víťazstvo potrebovali vyhrať s SOŠ Nováky o 6 gólov a podarilo sa nám vydrieť potrebné víťazstvo v pomere 8:2, čím sme získali historicky aj histericky prvý titul na Majstrovstvách okresu.
Družstvo dievčat: Dominika Smatanová, Laura Balážová, Sára Gúčiková, Michaela Zábojníková, Annamária Kováčiková, Martina Ondrejovičová, Júlia Žibeková.
Družstvo chlapcov: Damián Jamriško, Adam Beňo, Ondrej Vereš, Miroslav Macho, Martin Turčan, Alexej Putiška, Tomáš Jamriško, Filip Petráš.