fbpx

Vyhodnotenie zberu papiera

V dňoch 6. – 10. októbra 2014 na našom školskom dvore opäť hosťoval nám dobre známy papierový kontajner zo zberných surovín. Aj tento rok sa našlo mnoho ochotných žiakov, študentov a rodičov, ktorí sa rozhodli priniesť starý papier a týmto spôsobom pomôcť našej škole. Podľa váhy v zberných surovinách sa nám podarilo vyzbierať 11 804 kg, za čo naša škola získala 438,22 Eur.

Víťazmi v kategórii mladších žiakov sa stali žiaci 2.A triedy a v kategórii starších žiakov žiaci 6.A triedy, ktorým srdečne blahoželáme. Jednu štvrtinu získaných prostriedkov použijeme na odmeny pre usilovných zberačov a zvyšné peniaze budú použité na zvýšenie hygieny na našej škole (zakúpenie jednorázových papierových utierok do WC).

Milí rodičia, naša škola sa zapojila do súťaže „Úsmev pre strom“, ktorú organizuje SHP Harmanec pod záštitou Slovenskej agentúry životného prostredia. Súťaž prebieha od septembra 2014 do apríla 2015 a jednou z úloh je zorganizovať na škole zber papiera (za každý kilogram odovzdaného papiera získa škola 1 bod). Víťazné školy budú odmenené jedinečnou exkurziou, vecnými cenami a výrobkami značky Harmony. Preto Vás prosíme, aby ste nám pomohli aj pri jarnom zbere papiera, ktorý nás čaká v apríli 2015.

[nggallery id=129]

Mgr. Andrea Machová