fbpx

Súdržnosť a vytrvalosť

tieto dve vlastnosti nás spojili v novembri a decembri v roku 2019. Vďaka nim sme dosiahli úspech, vyhrali sme v súťaži výpočtovú techniku v hodnote 5000 eur. Práve dnes 25. marca nám ju doviezli do školy. Museli sme byť trpezliví, ale máme ju. Dostali sme interaktívnu tabuľu s vertikálnym posuvom a dataprojektor v hodnote 2000 eur, dva  vizualizéry, štyri  kvalitnejšie notebooky, za jeden sme doplatili 575 eur.

Veľká vďaka patrí  Vám, študenti a rodičia, že ste to nevzdali, vydržali až do konca a vďaka tomu máme novú modernú techniku.

V týchto dňoch Vás opäť vyzývame k súdržnosti, vytrvalosti, trpezlivosti a  k viere, že spoločne túto mimoriadnu situáciu zvládneme.

V dnešný deň sme požičali niektorým prihláseným študentom i zamestnancom školské notebooky na prácu z domu. Ak ste túto informáciu na edupage školy nezachytili a mali by ste záujem, sme ochotní Vám pomôcť. Ešte môžeme poskytnúť pár NTB, stačí mi napísať na mail jana.kurekova@piaristi-pd.sk, vysvetlím Vám ako postupovať.

Ďakujeme za všetko, čo pre školu robíte, aj škola Vám pomôže, neváhajte nás kontaktovať.

Verte, že by sme radi učili v triedach, ale teraz to, žiaľ, kvôli bezpečnosti nie je možné. Cítime s Vami milí rodičia, veď aj my máme deti doma.

Pripájam maily na postrehy, požiadavky a spätnú väzbu,  čo sa Vám páči aj nepáči, aj my sa učíme inak pracovať, podeľte sa s nami o svoje skúsenosti.

Pani riaditeľka skola@piaristi-pd.sk,  za SOŠ eva.slobodova@piaristi-pd.sk, za gymnázium ambroz.jamrisko@piaristi-pd.sk, za ZŠ alica.veresova@piaristi-pd.sk  , na tento mail môžete posielať aj príspevky na facebook, ak by ste chceli zverejniť niečo veselé, poučné,  pochváliť prácu Vášho šikovného dieťaťa alebo inšpirovať ostatných.

 

S pozdravom                                                                         za vedenie školy Jana Kureková

Obrázky prevzaté zo stránky skolskatechnika.sk, od spoločnosti, ktorá sponzorovala súťaž.

https://www.skolskatechnika.sk/sk/hp-15-125/hp-envy-x360-15-cp0010ca

https://www.skolskatechnika.sk/sk/interaktivne-riesenia-interaktivne-sety/eliteboard-wings-set-kratka-projekciavertical-188538

https://www.skolskatechnika.sk/sk/vizualizery-epson/