fbpx

Patrik Mokrý je lídrom Trenčianskeho kraja

Ako po minulé roky, aj tento rok sa grafici zapojili do súťaže ZENIT. Súťažili sme v dvoch kategóriách: Grafik a WebDeveloper.

 

V školskom kole sa v kategórii Grafik zúčastnilo 13 žiakov a v kategórii WebDeveloper 3 žiaci. Do krajského kola postúpili v kategórii Grafik Naďa Borisová a Jakub Ložek, obaja zo IV. F. V kategórii WebDeveloper postúpili do krajského kola všetci traja účastníci školského kola, t.j. Dominik Priehoda z II. F, Patrik Mokrý z III.F a Annamária Kováčiková zo IV.F.

 V kategórii Grafik obsadila Naďa Borisová 4. miesto so stratou 34 bodov na víťaza a Jakub Ložek obsadil 5. miesto so stratou 36 bodov na viťaza.

V  kategórii WebDeveloper obsadil Patrik Mokrý 1. miesto s náskokom 60 bodov pred druhým miestom, Annamária Kováčiková obsadila 4. miesto a Dominik Priehoda obsadil 5. miesto.

Patrik Mokrý ako víťaz krajského kola postupuje do celoštátneho kola, ktoré sa uskutoční vo februári 2019 v Banskej Bystrici.

Všetkým ďakujeme za výbornú reprezentáciu školy, Patrikovi gratulujeme k víťazstvu a budeme mu držať palce v celoštátnom kole.

Peter Chovanec