fbpx

Týždeň s anglickými lektormi

V týždni od 1. do 5. 10. 2018 si  mohli študenti 1.G, kvinty a 1.F vyskúšať, ako je to komunikovať s lektormi z Jazykovej školy Laremia. Lektori Ben a Armelle u nás odučili spolu 60 hodín a či sa našim študentom páčilo, posúďte sami:

…. Aktivity boli zaujímavé a zábavné. Najviac som zbožňovala lektorkin britský prízvuk, mohla by som ho počúvať hodiny. Bola to skvelá skúsenosť, vrelo odporúčam.

… Rozvoj komunikácie, super atmosféra, úžasné aktivity, škoda, že len 3 hodiny denne… častejšie by mohli by hodiny s lektorom (každý pol rok?)

… Veľmi sa mi páčil dobrý prístup lektorov, ktorí nám pomáhali, aj keď sme neboli schopní niečo povedať správne v angličtine. Boli veselí a vymysleli nám rôzne aktivity,  ktoré nám mali nielen pomôcť vo výuke, ale mali nás aj zabaviť. Atmosféra v triede bola príjemná, necítila som sa až tak vystresovane, ako pri školských hodinách, lebo som vedela, že ma nikto nebude skúšať ani nič podobné … Bol to náročný týždeň z toho pohľadu, že mať 15 hodín ANJ do týždňa je myslím na žiaka veľmi veľa.

… Dobré bolo, že nastala na chvíľu aj nejaká tá zmena, čo sa týka tých vyučovacích hodín. Dobré bolo i to, že sme mali pred sebou Angličana, čiže sme sa mohli dozvedieť, ako to naozaj funguje, keď sa rozprávate s človekom, pre ktorého je angličtina rodný jazyk.

 

Ďakujeme

PK CJ