fbpx

Tohtoročný Mikuláš nám ukázal svoju veselú stránku

Keď sme ráno 6. decembra vstávali do práce, netušili sme, že tento deň bude čímsi výnimočný. Až kým sme neotvorili dvere na zborovni.

Najskôr nám padol pohľad na transparent, na ktorom nám sv. Mikuláš odkazoval, že sme poslúchali. Druhý pohľad bol venovaný jeho portrétu, až príliš podobnému jednému nemenovanému žiakovi našej školy :). Tretí, štvrtý a všetky ďalšie pohľady sme upierali na stoly a na mikulášske balíčky, ktoré na nich boli položené. No najväčšia zábava prišla až vtedy, keď sme začali čítať vtipné osobné odkazy od sv. Mikuláša a rozbaľovať darčeky, ktoré nám priniesol. Niekto si našiel vrecko šošovice, niekto rukolu alebo rozmarín, iný farbu na vlasy, nechýbal ani čaj na nervy a stres a pozornosť si získali tiež ružové boby a rybka bojovnica, ktorej dal sv. Mikuláš príznačné meno Gilgameš. Zostávalo už iba jediné – odhaliť páchateľa.

Milí oktaváni, ďakujeme vám za prekvapenie, ktoré ste pre nás pripravili. Ešte nikdy nebolo v zborovni toľko smiechu a toľko šťastných ľudí. Ste úžasní!

Vďační učitelia