fbpx

Koncoročný výlet: Chopok

Koncoročný výlet: Chopok

Minulý týždeň dvojica tried (kvinta a 1.G) spoločne absolvovala dvojdňový koncoročný výlet. Kľúčové slová: Jasná, Chopok, Tatralandia, ZOO Kontakt. Viac už z pera zúčastnenej študentky:

Bola raz jedna trieda a v tej triede bola krieda. Ta krieda bola biela a bolo jej dosť veľa. Prišiel Vladko Ondrejka a povedal: „Rozhodnite sa do pondelka, či Chopok zdolať chcete, či radšej doma zostanete?“ A trieda, ktorá bola veľká, nečakala až do pondelka. Žiaci našli si batoh dáky a zbalili saky paky. Nadšení nastúpili do autobusu a mamám poslali sladkú pusu. Zdola na Chopok ani nevideli, no použili všetky svoje sily. Pevná vôľa, svieži dych, nezastavil sa žiaden z nich. Vrch im ponúkol výhľad krásny, v tej chvíli boli všetci šťastní. V chalúpke sa usadili a načerpali nové sily. Na večeru čakali, veľké kura dostali. Doobeda na druhý deň, splnil sa im detský sen. ZOO brány otvorila a 1.G ohúrila.
Lama ich milo prekvapila, keď im líčka zaslinila. Zavreli ich do klietky, nehľadeli na sliepky. Levy , tigre, papagáje, neskrývali žiadne taje. Všetkých zaujala aj trampolína, čo nebola ako žiadna iná. Deň bol plný zážitkov, no tešili sa už domkov. A na koniec správa nová: ,,O rok 2.G vyráža znova!“

(text: Veronika Gašparičová, 1.G)