fbpx

Welcome aktivity očami kvinty

Welcome aktivity očami kvinty

V stredu, 6. 9. 2023 žiaci kvinty namiesto učenia privítali teambuildingové aktivity s pani psychologičkou Katkou Jankovou. Trieda sa rozdelila na dva tímy, v ktorých sme prichádzali na dôležitosť spolupráce. Jednou z aktivít bolo vymyslieť, akým spôsobom sa dá bezpečne zhodiť vajíčko z okna bez toho, aby sa rozbilo. Obidvom tímom sa to podarilo a spoločne sme sa tešili z úspechu.

Ďalším sprievodcom welcome aktivitami bol pán kaplán Škovránek, ktorý nás pozval všetkých na zmrzlinu. Bolo to pre nás sladké, príjemne chladivé  prekvapenie.

Štvrtok patril pánovi učiteľovi Fungáčovi, s ktorým sme mali športové aktivity a pani učiteľke Dubcovej, ktorá nám predstavila instragram našej školy a spoločne sme sa zamýšľali, ako ho zlepšiť.

A samozrejme, každý deň sme trávili aj s našou triednou pani učiteľkou Kutišovou. A čo sme robili? Predsa „kecali“ o nás, plánovali výlety a viete čo ešte? No predsa našu stužkovú

(Text: Hanka Halášková, Lea Boboková (Kvinta) , foto:  Hanka Halášková, Dominika Rybárová, Magdalénka Šebestová (Kvinta))